Nemáte ji taky? »Magická« piha baví internet, tisíce lidí ji mají na stejném místě

30. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Twitter

Uživatele sociálních sítí postihla v posledních dnech nová mánie. Odstartoval ji přitom zcela nevinný příspěvek na Twitteru s fotografiemi zápěstí čtyř žen, z nichž všechny měly velice podobnou pihu na zhruba stejném místě. Ještě větší úžas autorky však vyvolala reakce veřejnosti. Na příspěvek zareagovaly tisíce lidí a vyšlo najevo, že podobnou pihu má překvapivě hodně lidí. Nemáte ji náhodou také?

Vášnivou diskuzi tisícovek lidí z celého světa odstartoval nenápadný příspěvek na Twitteru ze 22. května. “Dámy… máte pihu uprostřed zápěstí, nebo je to mýtus,” zeptala se autorka, která zveřejnila čtveřici fotografií ženských rukou.

Příspěvek rychle olajkovalo skoro 58 tisíc lidí a přes 20 tisíc ho sdílelo. Více než 8 tisíc lidí přitom odpovědělo do komentářů. Řada z nich si nejprve myslela, že jde o nějaký vtípek, pak ale zjistili, že podobnou pihu mají také. Není přitom jasné, proč mají tato znaménka hlavně ženy.

Nenápadná piha, o které vůbec nemusíte vědět, že ji máte, by přitom měla být kdesi uprostřed zápěstí. Nemáte ji náhodou také?

Zábava - další články

Doporučujeme