Nic pro arachnofobiky! Chovatel si toaletu upravil v pavoučí rezervaci

18. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Pokud patříte mezi jedince se strachem z pavouků, následující článek není nic pro vás. Každému, kdo má z těchto tvorů nepříjemné pocity, by se totiž mohlo udělat nevolno. Pokud však patříte mezi pavoučí nadšence, možná vás dokonce inspiruje. Neznámý chovatel si svou toaletu přetvořil v obří terárium.

Snímky toalety, která by řadě lidem zřejmě způsobila noční můry, se poprvé objevily na Facebooku. Tam je vložili správci stránky Spider Shop, která se specializuje na chovatelské potřeby pro milovníky pavouků. K fotkám kdosi připsal “Skvělý nápad na koupelnu!”.

Fotografie okamžitě rozvířily vášnivou diskusi. Zatímco jedni chválili, jak je interiér pěkně udělaný a zajímali se o to, kde autor sehnal tak pěkné kusy dřeva, druhá skupina měla po shlédnutí zaděláno na noční děsy.

Na stěnách místnosti na fotkách se prohánějí pavoukovci řádu krabovci. Jedná se o příbuzné pavouků i škorpionů a na rozdíl od běžných pavouků nespřádají tito tvorové žádné sítě. Živí se hlavně kobylkami, šváby, cvrčky nebo drobnými plazy, ale nepohrdnou ani kolibříkem.

Zábava - další články

Doporučujeme