Novinky: Sobotní party mix Frekvence 1 a čtvrteční večery s Ondrou Kubalou

3. ledna 2023·Zábava·Iva Pavlousková

Ondra Kubala, foto: Frekvence 1

Od ledna nově čtvrteční večery na Frekvenci 1 moderuje Ondra Kubala. O víkendu se posluchači po vzoru sloganu Frekvence 1 „Zapni rádio, vypni starosti“ mohou těšit ještě na více hudby i zábavy.  Největší novinkou jsou sobotní večery, které budou nyní patřit čistě muzice v podobě Sobotního party mixu Frekvence 1. O zábavu a pohodu se pak i nadále budou starat oblíbení moderátoři Petr Vágner, Petr Jablonský a další.

Čtvrteční a páteční večery na Frekvenci 1

Upřímně, čtvrtek je pro řadu z nás přeci už malý pátek. Těšíme se na víkend, a tak ve čtvrtek večer namíchám posluchačům něco víkendových tipů, podíváme se za hudebními novinkami a zajímavými hudebními žebříčky do světa. Řekneme si, co stojí za to slyšet na podcastové scéně a zahrajeme si přímo ve vysílání také kvízové souboje. K tomu všemu přidám to nejlepší z muziky, ať čtvrteční večer hezky šlape,” říká moderátor Ondra Kubala, v jehož režii bude čtvrteční i páteční večer na Frekvenci 1. Ve čtvrtek vysílá od 18:20 do 22 hodin, jeho Konečně pátek posluchači naladí od 18:20 do 23 hodin. „Páteční večerní show Konečně pátek pokračuje na Frekvenci 1 dál, jak ji mají lidé rádi. S hodinkou o nejnovějším dění ve světě celebrit v showbyznysu i s Večerním pokecem mezi 21. a 22. hodinou. Do Večerního pokecu, do kterého se spolu s námi zapojují živě i posluchači u rádia, zvu na kus řeči často hosty, kteří nám můžou předat své zkušenosti a ukázat nám často v životě nový směr, který jsme měli přímo před očima,” dodává moderátor.

Víkendy na Frekvenci 1 – ještě více hudby a zábavy

Víkendovými rány provází posluchače Petr Vágner. Za mikrofon usedá každou sobotu a neděli od 6 do 10 hodin, aby posluchačům zpříjemnil vstávání a start do nového dne. Víkend s Luckou Sinkovou vysílá rádio od 10 do 14 hodin, Víkendové odpoledne s Markem Maláškem pak od 14 do 19 hodin. Česká hitparáda s Janou Knížkovou a Romanem Mikeschem se přesouvá z pátečního na sobotní večer od 19 do 20 hodin. Jak napovídá sám název pořadu, jsou do ní zařazovány ty nejlepší songy z české muziky. O pořadí v hitparádě rozhodují každý týden posluchači na webu rádia. Od 20 hodin až do půlnoci jsou pak sobotní večery vyhrazeny čistě hudbě a pořadu Sobotní party mix Frekvence 1.

V hudebním mixu se objeví převážně hity z období devadesátek, o které si posluchači do rádia píšou nejvíce. Humoristickou show Nedělní lajf Petra Jablonského“ naladí i nadále posluchači každou neděli od 13 do 14 hodin. V ní známý imitátor Petr Jablonský vede rozhovory se zajímavými osobnostmi ze světa politiky i showbyznysu na aktuální témata. Probírají příběhy, které se (možná) nikdy nestaly. Závěr víkendu nově patří Milan Bílkovi, který uvádí Nedělní večer na Frekvenci 1 od 19 do 22 hodin.


Zábava - další články

Doporučujeme