Opilý muž dostal hlad. Zaměstnanec restaurace spal, tak si poradil sám

28. ledna 2020·Zábava·Redakce

facebook

Rychle občerstvení pro alkoholem posilněného člověka je hotová modla, když dostane hlad. Přesně to se stalo i Alexi Bowenovi. Ve dvě ráno si chtěl dát sandwich, ale zaměstnanec spal. Tak se obsloužil sám.

Člověk si dá nějaké to pivo, panáčka a přijde hlad. Koukne na hodinky a každá normální restaurace už je zavřená. Nezbývá tedy nic jiného, než se vydat do útrob ulic a hledat rychlé občerstvení. Podobný příběh měl Alex Bowen, ale jeho nikdo neobsloužil.

Když Alex dorazil do restaurace Waffle House v Jižní Karolíně, nikdo ho ani po deseti minutách neobsloužil. V tu chvíli se k hladu připojili pochybnosti a muž se rozhodl jednat. Podíval se do kuchyně a to co tam viděl opravdu nečekal.

Zaměstnanec podniku v klidu spal. Místo toho, aby ho Alex vzbudil a nechal se obsloužit, zvolil úplně jinou možnost. Sám si zapnul gril a připravil si klasický sendvič se slaninou a sýrem. Poté, co s vařením skončil vypnul gril, řádně ho vyčistil a peníze za sendvič nechal na pultu při odchodu. Celý tento proces dokonale zaznamenal na svém Facebooku.

לא תאמינו מה הבחור הזה עשה ב-Waffle House ? המקומי, אחרי בילוי לילי, כשהיה ממש רעב… (רמז: כל העובדים ישנו כשהוא הגיע) http://bit.ly/2jSeEJxAlex Bowen smile ?, your night escapade – now also in Hebrew ??

Zveřejnil(a) ‎החדשות‎ dne Úterý 5. prosince 2017

Restaurace se k celé věci později vyjádřila. Byli překvapení, jaký je Alex kuchař. Zároveň ale podotkli, že nikomu nedoporučují vcházet do kuchyně kvůli vlastnímu bezpečí. Spící zaměstnanec dostal padáka na týden, ale ve Waffle House bude pracovat i nadále. Snad bu to bylo dost dobrým ponaučením a v práci už spát nebude.

Zábava - další články

Doporučujeme