Pan Profesor bude čelit v dalším díle lásce, drsné bitce a nebudou chybět ani prozrazená tajemství

15. září 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Seriál Pan profesor. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Neobvyklé vyučovací a výchovné metody svérázného chemikáře, fyzikáře a tělocvikáře Marka Vlčka bodují nejen u něj ve škole, ale také u diváků. Ty určitě nezklame ani třetí díl nového seriálu Pan profesor, ve kterém se bude vše točit kolem zakázaných lásek a dijde u na další nálož adrenalinu.

Mít profesora, jako je Marek Vlček (Vojtěch Dyk), hlavní postava nového seriálu TV Nova Pan profesor, by chtěl asi každý. Sympaťák, který se s ničím nepáře, kvůli studentům častokrát nasazuje vlastní krk a přivádí ředitele školy (Martin Pechlát) pravidelně na pokraj infarktu. Ovšem bez něj by bylo mnohem hůř.

To zjišťuje také nová posila pedagogického sboru gymnázia Karolína Beránková (Beáta Kaňoková), kterou Marek nebetyčně štve a zároveň i přitahuje, což si zatím odmítá připustit. Brzy ale bude všechno jinak. Dokonce při té příležitosti poteče krev, a to nejen studentská. Tentokrát skončí na ambulanci i samotný Marek. Karolína u toho samozřejmě nesmí chybět, takže je jen otázkou času, kdy se vše dozví její přítel, lékař Viktor Klátil (David Švehlík).

Zakázanou lásku ale řeší hlavně studenti dvou znepřátelených gangů. První partičku vede Charlie, druhé šéfuje Adam, který tajně chodí s Charlieho sestrou Lenkou. Bitky mezi rivaly jsou na denním pořádku, jednomu z nich kvůli tomu začíná hrozit podmínečné vyloučení ze školy. Aby k tomu nedošlo, vezmou tohle shakespearovské drama do svých rukou Marek a Karolína.

I oni ale v jistých momentech ztratí nad událostmi kontrolu, což zapříčiní jejich první vášnivou líbačku i další zásah záchranky a Markův urychlený převoz do nemocnice. Jak to zajiskří mezi Markem a Karolínou a s jakými následky? Jak vygradují bitky mezi studentskými výtečníky? A jakou divokou jízdu všichni zažijí? To se dozvíte ve čtvrtek večer!

 


Zábava - další články

Doporučujeme