Pes francouzského prezidenta baví internet. Podívejte se, co provedl během jednání

24. října 2017·Zábava·Redakce

Reprofoto YouTube

Ve Francii vzbudil velký zájem videozáznam, na kterém je pes prezidenta Emmanuela Macrona, jak při schůzi hlavy státu se spolupracovníky močí u krbu. Záběry zveřejnila v neděli večer v hlavním vysílacím čase i francouzská zpravodajská televize LCI.

Když si Macron všiml, že si jeho pes Nemo – kříženec labradora a bruselského grifonka – právě ulevil, řekl svým spolupracovníkům, že jeho pes právě “dělá něco zcela výjimečného”. Na dotaz někoho z přítomných, zda to dělá často, se Macron rozesmál a řekl, že účastníci schůze v psovi vyprovokovali něco zcela neobvyklého.

Nema, kterému je mezi jedním rokem a dvěma lety, si prezidentský pár vzal v létě z útulku. Veřejnost ho poprvé mohla spatřit koncem srpna na schodech Elysejského paláce, když jeho šéf vítal nigerského prezidenta Mahamadoua Issoufoua.

Nemo se projevil jako vychovaný pes, když se poslušně držel u Macronovy nohy a pak se usadil na vrcholku schodiště. Vůbec si přitom nevšímal fotografů, kteří na něj pohvizdovali. Pak následoval oba státníky do nitra budovy.

Zdroj: ČTK

Zábava - další články

Doporučujeme