Pes nebo kočka? Internet se baví senzací jménem Dúi, který klame svým vzhledem

5. července 2022·Zábava·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Je to opravdu reálné nebo je to fikce? Internet se baví vzhledem jednoho zvířecího mazlíčka. Lidé se přou o to, zda je toto zvíře pes nebo kočka. Informaci uvedl deník Mirror.

Internetovou senzací se stal pes Dúi. A co je na něm tak zvláštního? Lidé se totiž přou o to, zda je to opravdu pes, protože Dúi velmi nápadně připomíná kočku. Žije se svými majiteli v Hanoji. A proč má vlastně tak neotřelý vzhled? Jedná se totiž o křížence původní vietnamské rasy s dingem.

Když k tomu připočtete hebkou šedou srst, špičaté uši a dlouhý ocas rázem mají někteří lidé problém rozhodnout se, zda jde opravdu o psa. Na internetu se stal senzací už před dva lety, kdy byly jeho snímky poprvé publikované na sociální síti Reddit. Od té doby nabral slušnou fanouškovskou základnu.

Není se čemu divit, že má svoje sociální sítě, třeba na Facebooku ho sleduje více než 240 tisíc uživatelů. Podle majitele je to šťastný a hravý pejsek, kterému nic neschází. Zajímavé je i jeho jméno. V překladu z vietnamštiny to znamená bambusová krysa. Tenhle pejsek si život musí hodně užívat.


Zábava - další články

Doporučujeme