Plus-size modelce řekli, aby se zakryla. Hubená holka by nevadila, tvrdí modelka

30. května 2020·Zábava·Karolína Stránská

Pokud jste někdy byli v rezortu, víte, že dívek v plavkách se po ní pohybuje požehnaně a mnohé z nich se v plavkách fotí, aby své snímky poté umístily na Instagram. Když tak Anna O'Brien chtěla udělat to samé, říkala si, že to nikomu vadit nebude.

To se ale nestalo. Plus size modelka a bloggerka, která je známá jako Glitter and Lazers se dočkala opravdu nevídané reakce. Zaměstnanci hotelu jí totiž řekli, aby se zakryla, nebo odešla. K celému incidentu došlo v hotelu, od kterého měla Anna povolení k focení.

Chtěla pořídit pár profesionálních snímků, aby tak fanouškům předvedla nové plavky. Předem proto napsala managementu hotelu, aby se jich zeptala, zda by toto focení u nich bylo možné.

View this post on Instagram

I find it ironic that I’ve taken photos in swimsuits all over the world and the one place I was told to cover up was Las Vegas. Sure, thin girls in thongs and pasties are A OK but a plus girl in a full coverage suit, trying to take an epic editorial shot- now that’s just too much. Jokes on them though, I’d already gotten the perfect photo. They can’t erase this happened. I’m learning as I push myself to do more editorial type concepts, the push back is greater. But that’s why I push. It’s more than just a girl in the city of sin in a bikini, It’s a statement. We will be seen. We’re not hiding anymore. And we’re going to wear whatever we want, wherever we want. Not just in Vegas. EVERYWHERE. Change is coming; the question is are you going to stand in the way or help us push through? Bikini by @curvybeach #lasvegas #plussize #fashion #bodypositive #confidence #idowhatiwant ? @larabellenewyork

A post shared by Anna OBrien (she/her) (@glitterandlazers) on

“Zeptala jsem se, zda by bylo možné nafotit pár snímků s profesionálním fotografem a řekli mi, že mohu fotit, kdekoliv budu chtít kromě kasína,” uvedla Anna.

Tak také Anna učinila. Začala pózovat v lobby hotelu v bikinách s leopardím potiskem. V té chvíli k ní však přispěchala ochranka, která jí řekla, že se musí zakrýt. Anna odešla, převlékla se do jednodílných plavek a vrátila se. Bylo jí ale řečeno to samé!

“Připadá mi ironické, že jsem se v plavkách fotila všude po světě a až v Las Vegas mi řekli, abych se zakryla. Samozřejmě, hubené holky v malých košíčcích jsou v pohodě, ale jakmile plus-size holka fotí profesionální fotky, je to problém,” dodala Anna.

 

Zábava - další články

Doporučujeme