Pokoušel štěstí, dvakrát po sobě vyhrál v loterii

17. října 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Čtyřiadvacetiletý muž z amerického Michiganu je momentálně největším šťastlivcem na planetě. Zakoupil si los, na který vyhrál 500 dolarů, což je přibližně 116 tisíc korun. To mu ale nedalo a řekl si, že své štěstí zkusí znova. Další los byl taky výherní a muž tak získal milion dolarů (23,2 milionů korun). Informoval o tom server Novinky.cz

Muž si los zakoupil na benzinové pumpě ve městě Jackson. Setřel a zjistil, že se stal vítězem 500 dolarů. “Pořád jsem cítil, že je to můj šťastný den,” uvedl muž v rozhovoru pro loterijní společnost Michigan Lottery Connect. Proto si později večer koupil ještě jeden los. “No a narazil jsem na milion,” dodal.

Následně navštívil sídlo loterie, aby svou cenu získal. Výhru se rozhodl vybrat celou. Obdržel 634 tisíc dolarů, což je 14, 9 milionů korun. Muž chtěl zůstat v anonymitě. Za výhru si plánuje koupit dům, nové auto a podělí se svými rodiči.

Tyto výherní losy jsou v loterii od srpna 2020. Každý los za deset dolarů nabízí výhru od 10 do 1 milionu dolarů. Stále je ve hře los, na kterém je šance získat až 31 milionů dolarů. “V roce 2019 vyhráli hráči loterie při hraní okamžitých her více než 1,2 miliardy dolarů,” napsala loterie na svých stránkách.


Zábava - další články

Doporučujeme