Vrchol prokrastinace: Maminka místo daňového přiznání vdechla život portrétu své dcery

12. března 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Maminka z Aljašky jménem Denise Ekstrand nedávno pobavila řadu lidí, když na sociálních sítích sdílela vtipný výsledek vlastní prokrastinace. Namísto toho, aby se věnovala svému daňovému přiznání, si totiž vytvořila make-up přesně podle dětského portrétu své dcery. 

Dětské obrázky mohou mít občas k realitě pěkně daleko. Možná je to ale jen tím, že děti vidí věci trochu jinak, než dospělí. Namísto kritiky dětských dovedností se proto maminka z Aljašky jménem Denise Ekstrand pokusila přizpůsobit realitu obrázku své dcery.

Když se jednoho odpoledne nemohla dokopat k práci na svém daňovém přiznání, napadaly ji nejrůznější šílenosti, čemu by se mohla věnovat místo toho. Nakonec se rozhodla protřídit staré dětské výtvory své dcery, která je v současnosti již na vysoké.

Při práci narazila na roztomilý portrét a rozhodla se trochu se mu přizpůsobit. Na obličej si namalovala make-up přesně podle obrázku a nezapomněla ani na podobný účes. Při práci zjevně zvážila každý detail a výsledek je proto prakticky dokonalý.

Vtipný plod vlastní prokratinace poté žena zveřejnila na sociálních sítích, aby pobavila ostatní. A my říkáme: dobrá práce! Jestli se poté konečně vrhla na daňové přiznání však bohužel zůstává nejasné.

Found another way to procrastinate on doing my taxes. I could write a book on the subject.

Zveřejnil(a) Denise Ekstrand dne Sobota 22. února 2020


Zábava - další články

Doporučujeme