Pověstná dětská upřímnost v praxi: Holčička nakreslila svou maminku až příliš detailně

4. dubna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Pověstná dětská upřímnost občas "dospěláky" dostane do kolen. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila dvojnásobná maminka Laura Appleton, když se ji její pětiletá dcera Mia rozhodla nakreslit. Holčička totiž nevynechala ani jeden ne zcela lichotivý detail. Pobavená maminka se pak s dílkem své dcery pochlubila na sociálních sítích.

Po několika týdnech karantény jsou leckteré děti už pořádně znuděné a jejich rodiče to tak mají pěkně těžké. V domácnosti ženy jménem Laura Appleton, to není jinak. “Děti už se hodně nudí a člověk s tím nemůže nic moc dělat. Několikrát už převrátily celý dům vzhůru nohama,” uvedla Laura pro Mirror.co.uk.

“Snažíme se zabavit je aktivitami na zahradě, večer děláme ohýnky a dáváme si horkou čokoládu a tak,” popsala žena svou strategii. Maminka dvou malých dcer se pokusila zabavit holčičky také omalovánkami.To ovšem neměla ani tušení, že se knížečka stane vítaným zpestřením pro celou rodinu i internet.

Na jedné stránce pod nápisem “Tady nakreslete svůj vysněný outfit” totiž pětiletá Mia nakreslila svou maminku. Na hlavě jí vytvořila velmi dlouhé vlasy ve dvou culících a oblékla ji do krátkých pruhovaných šatů. Z šatů Lauře vykukovaly dlouhé, štíhlé nohy. Nechyběl ale bohužel ani malý detail, který maminku dostal do kolen. Nohy byly totiž odshora dolů pokryté dlouhými chloupky.

Foto: Facebook

Když Laura viděla dceřin obrázek, dostala podle svých slov pořádný záchvat smíchu. “Kreslila mě a řekla mi: Podívej, maminko, nakreslila jsem tě ve tvých šatech. Podívala jsem se na ni a odpověděla: Vůbec nic jsi nevynechala, viď?” popsala žena.

Maminka se s vtipným obrázkem posléze pochlubila na Facebooku, aby pobavil i ostatní. Mnohé další mámy měly pro Lauru velké pochopení. “Mohlo to být i horší. Mohla ti chloupky nakreslit nad horní ret,” komentovala například jedna z nich.

Zábava - další články

Doporučujeme