Při sledování seriálu Hvězdy nad hlavou stačí vypnout mozek

29. září 2021·Zábava·Dominika Číčelová

Seriál Hvězdy nad hlavou. (Foto: se souhlasem Tv Prima)

Nové seriály, které se od začátku nového školního roku objevily na televizních obrazovkách, se dočkaly od diváků nejrůznějších recenzí. Jak to ale vidí diváci teď, po několikáté epizodě v pořadí? TV Prima odvysílala v pondělí již pátý díl seriálu Hvězdy nad hlavou. Jak to diváci, kteří tomuto seriálu dali šanci, vidí? To nám prozradil Extra.cz

Televize Prima uvedla pátou epizodu nového seriálu Hvězdy nad hlavous názvem Koncert. Tereza Kostková, Roman Vojtek či Roman Zach řeší coby hlavní postavy zapeklité situace a diváci si začínají stěžovat, že se z toho stává obyčejná a prvoplánová telenovela se zbytečně příliš překombinovanými zápletkami.

Tento seriál měl od počátku rozporuplné recenze a ani po tomto díle, ve kterém přijela do vesnice zahrát dívčí rocková kapela, tomu nebylo jinak. Jedni si stěžovali na lacinost a přehnanost žárlivých situací a druhým se na druhou stranu líbí, jaká je to oddechovka.

“Už se z toho začíná stávat laciná telenovela. Každý na každého žárlí, ten spal s tou a tou a ta zase s tím… Děs, odsoudila seriál jedna z divaček na sociálních sítích.Další kravina ze stáje TV Prima. Normálního seriálu už se asi na obrazovkách nedočkám,” postěžoval si zase jiný divák.

Našli se ale i tací, kterým se i přes nedokonalost seriál líbí. “Náhodou, já jsem se dobře bavila. Jako oddechovka je to fajn, nesmíte tolik řešit blbosti,” vzkázala stěžovatelům další divačka, kterou podpořil další s tím, že stačí vypnout mozek a nepřemýšlet.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ⭐verunkaadominik_fanpage⭐ (@verunkaadominik_fanpage)

A jak se seriál Hvězdy nad hlavou líbí vám?

 

 

 

 

 

 

 


Zábava - další články

Doporučujeme