Proč požádal muž o ruku i sestru své vyvolené? Jeho důvod vás chytí za srdce

18. října 2017·Zábava·Karolína Stránská

Těžko usuzovat, zda jsou jedny zásnuby výjimečnější než druhé. Pro každý pár představuje tento okamžik nezapomenutelný milník v jejich životě. I přes to si troufáme říci, že tato žádost o ruku je jen o krapet dojemnější.

Ashley Schaus a Will Seaton stvrdili během uplynulého týdne svůj dlouholetý vztah sňatkem. Už v červenci si však získali srdce mnohých svým netradičním zasnoubením.

Když Will žádal Ashley o ruku, zároveň požádal i její sestru Hannah, zda by se stala jeho nejlepší kámoškou, a obě sestry od něj dostaly prstýnek. Hannah Schaus trpí Downovým syndromem a cukrovkou.

“Když jsme spolu začali randit, rovnou jsem mu řekla, že jsme se ségrou jedno tělo jedna duše,” uvedla Ashley v rozhovoru pro ABC News.

Dále řekla, že její partner je úžasný v tom, co dělá, a že jeho rozhodnutí zahrnout mladší sestru do tohoto speciálního aktu ji učinilo opravdu šťastnou.

Na svatbě si pak Hannah s Willem slíbili, že se o sebe budou vždycky starat a dávat na sebe pozor, a na hostinu vešli všichni tři společně.

Zábava - další články

Doporučujeme