Ptali jsme se dětí: Co je to kur..a?

23. září 2014·Zábava·Redakce

Na to jsme se ptali hlavně těch nejmenších. Vypadá to, že my, dospělí, je tak trochu kazíme.

Možná byste se divili, co všechno zvládnou odposlouchat vaše děti. Jak se říká, ta slyší až za roh, můžeme uplatnit téměř v každé domácnosti. To, že bychom si měli před nejmenšími dávat pozor na pusu, je víc než jasné. 

Co znamená slovo kurva?

Ester (8 let)  Kurva je ta, která neumí zaparkovat. Alespoň podle tatínka

Miško (6 let)  Kurva je Sparta, protože otec vždycky říká: „Kurva Sparta, kurva Sparta“, nevím, co je to Sparta, ale asi také nějaké neslušné slovo…

Žofka (6let) Kurva? To je neslušné slovo, co vyslovuje tatínek, pokud mu nejde počítač.

Peťo (7let) Kurva je taková teta, která spí s takovými strýčky, kteří nedokáží spát sami, protože se bojí tmy.

Zorka (6let) Kurva je ta, která je velmi namalovaná a nemá peníze na šaty, proto stojí při cestě a od strýčků řidičů si bere na šaty peníze.

Petra (6let) Kurva je taková teta, která pracuje pouze večer, protože tehdy chodí tatínkové z práce unavení, a ona s nimi debatuje.
I já bych chtěla být jednou kurva…

Milan (4roky) Kurva je pes u sousedů, protože štěká nad ránem, táta je rozhořčen a říkal, že zavraždí tu kurvu psa. Podle mě kurva je nějaký pes, jako například knírač, jen je hlučnější.

Brigitka (7let) Kurva je taková teta, která sexuje za peníze. Vím to, protože jsem se zeptala tatínka. Ale nevím, co to je sexovat, protože táta mi to už neřekl.

Vierka (5let) Kurva je naše teta, protože maminka říkává, že už zase přijde ta kurva si půjčit peníze, a tehdy vždy přijde naše teta.

 

Zábava - další články

Doporučujeme