Řidič se prokázal falešným průkazem Homera Simpsona. Nevšiml si zásadní chyby

27. února 2020·Zábava·Redakce

Policie v Thames Valley, v regionu nacházejícím se západně od Londýna, zastavila při běžné dopravní kontrole vozidlo, které podle dokladu řídil Homer Simpson. Řidič se však dopustil při padělání dokladu o způsobilosti k řízení vozidla vážných chyb, kterých by se fanoušci amerického animovaného seriálu jen tak nedopustili.

Během klasické dopravní kontroly v britském městě Milton Keynes narazila policistka na nezvyklý případ padělání řidičského průkazu. Muž totiž ukázala falšovaný doklad o způsobilosti k řízení vozidla, na kterém byla vyobrazena slavná animovaná postava Homer Simpson. Tamní policie o případu informovala na svém twitterovém účtu.

Policistka Phillipsová zjistila, že auto bylo zabavené a že muž řídil bez řádného dokladu. Motorista dokonce měl na falešném průkazu i nesprávné datum narození své milované animované postavy a její nepřesnou adresu, kde žije. Řidič uvedl, že se Homer Simpson narodil 4. srpna 1963. Ve skutečnosti se však narodil 12. května 1956. Dále se svou rodinu nežije na adrese Springfield Way 28, USA, nýbrž na Evergreen Terrace 742, USA. Je otázka, zda by něco tak hloupého provedl i samotný Homer Simpson.

 

Zábava - další články

Doporučujeme