Roční šéfkuchař je hvězdou internetu. Jeho videa sledují statisíce fanoušků

21. května 2020·Zábava·Karolína Stránská

Šéfkuchaři všech zemí, mějte se na pozoru. Na kulinářské scéně se rýsuje nový talent a není mu ještě ani rok. Malý Kobe (1) ovládl sociální sítě svou roztomilostí a kuchařským umem.

Je pravda, že s určitými činnostmi by se u dětí mělo začít co nejdřív. Málokteré dítě ale začíná v jednom roce vařit. Malý Kobe je ale výjimkou. Od svých fanoušků si vysloužil přezdívku “Šéfkuchař Kobe” a stal se rychle miláčkem statisíců. To vše díky roztomilým videím, které jeho maminka umisťuje na Instagram.

View this post on Instagram

My momma got a DIY PIZZA KIT from @chichos_pizza tonight for dinner! We’ve never done this before and it was so much fun! I was very focused and so excited… well.. because of cheese of course! AND It was a lot of fun to play with that big squishy thing in the beginning too ??

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

Malý kuchtík si užívá nejen přípravu jídla, ale také hraní s ním, a škála jeho receptů se pohybuje od obyčejné pizzy a těstovin až po jehněčí kotlety a thajské nudle.

S pomocí svých rodičů Kobe získal během posledních pár měsíců milion sledujících na Instagramu. Jeho maminka prozradila webu Today Food, že vaření je jen jednou z mnoha aktivit, které její synek doma provádí, ale vaření patří mezi jeho nejoblíbenější.

View this post on Instagram

My daddy loves to grill on his @traegergrills and I’ve told him the best meat comes from @aberdeenbarnvb ! Check out this tomahawk from there! I’m entering their contest to win tomahawks for life!! I seasoned it perfectly and also enjoyed eating a raw potato while the steak was cooking! Yum! #TOMAHAWKSFORLIFE #ABERDEENBARN #CHEFKOBE #KOBEEATS

A post shared by KOBE EATS (@kobe_yn) on

“Hrozně si to pomáhání při vaření užívá a jeho osobnost skutečně září. Rozhodla jsem se původně, že budu jeho dovádění natáčet pro rodinu a přátele, nakonec jsem se ale rozhodla podělit se o to i se širší veřejností,” uvedla maminka.

Zábava - další články

Doporučujeme