Tak to je sen! Učitel proměnil učebnu ve filmové Bradavice z Harryho Pottera

21. září 2017·Zábava·Karolína Stránská

S jistotou se dá říct, že tihle sedmáci mají jednoho z nejlepších učitelů na světě. Ukázalo se totiž, že přes léto nemá nic lepšího na práci, než vyzdobit jejich učebnu ve stylu Harryho Pottera. A výsledek rozhodně stojí za to!

Harry Potter je globální senzací. Sirotek, který jen o vlásek utekl, nebo se odbatolil, ze spárů Lorda Voldemorta, aby následně protrpěl pubertu u nesnesitelných příbuzných. Podobně nesnesitelných jako je pro mnohé děti škola. To se však rozhodl změnit jeden kreativní učitel.

Sedmáci z amerického Oregonu netušili, že při návratu do školy po letních prázdninách neprojdou obyčejnými dveřmi, ale brankou na nástupišti 9¾.

“Harryho Pottera miluji, měl na mě v dětství obrovský vliv. Vyrůstat může být někdy pořádná výzva, byly časy, kdy mi připadalo, že nikam nepatřím a nemám kamarády. Čtení knížek bylo únikem od reality,” Kyle Hubler sdělil deníku Huffington Post.

Právě díky své vášni pro kouzelnický svět se Hublerovi doma nahromadila pěkná sbírka figurek a podobných upomínkových předmětů, které přišly při dekoraci třídy vhod. Určitě vás zajímá jak reagovali studenti při příchodu do kouzelné říše. “Slyšel jsem hlasité popadání dechu a nadšené výkřiky,” přiznal Hubler.

Za zmínku stojí také učitelův neskutečný perfekcionismus. Pro své žáky dokonce zřídil společenské místnosti vyzdobené ve stylu čtyř bradavických kolejí.

“Příprava mi zabrala 70 hodin, ale za ty rozzářené obličeje to stálo. Tenhle školní rok bude super,” napsal Hubler na svém facebookovém profilu. Jestli Bradavice někde existují, doufáme, že už pro něj uvolňují pracovnu.

Nahlédněte do GALERIE a záviďte potichu s námi.

Hogwarts 2017-18

I wanted to give my students a surprise this year and get them excited to come to class every day. Seeing their reaction made this all worth it!Music: Blizzard (PON I) by Kai Engel Music in this video can be found at: http://freemusicarchive.org/music/Kai…License: https://creativecommons.org/licenses/…No changes have been made to the music.

Zveřejnil(a) Kyle Ely dne 9. září 2017

Zábava - další články

Doporučujeme