Tato kočka by si zasloužila Oscara! Kvůlu pozornosti Abby předstírala, že je nemocná

26. března 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Kde se hrabou nějací hollywoodští herci. Na kočku Abby a její herecký výkon nemá nikdo. Zvíře předstíralo, že má bolavou tlapku, aby si získalo pozornost své paničky. To její majitelka netušila a letěla s ní k veterináři na vyšetření. Zde se zjistilo, že kočka vše předstírá a za divadlo panička i tak nechala u odborníka několik desítek korun. Informoval o tom server Mirror.

Kdyby Britka Sidney Morgan tušila, jak talentovanou má kočku, tak by si návštěvu veterináře rázem rozmyslela. Zvíře si všimlo, že je větší pozornost věnovaná spolubydlícímu, zraněnému psovi. Proto sama začala předstírat kulhání, aby se jí panička věnovala.

Všímavá majitelka si rázem všimla, že Abby špatně chodí, a ihned kontaktovala rodinného veterináře. Ten ji uklidnil a řekl, že má týden počkat a pokud se to nezlepší, tak dorazit. Po uplynulé době kočka stále kulhala, a tak bylo rozhodnuto, pojede se na veterinu.

Veterinář podrobil kočku různým vyšetřením jako rentgen, krevní testy. Dokonce jí byly předepsány léky na bolest. Vyšetření ukázala, že Abby nic není a pouze simuluje, aby měla více pozornosti. Kdykoli teď vidí, že se mazlím se psem, začne znova předstírat. Někdo mi psal, že má Müchhausenův syndrom, uvedla pro Mirror žena. Což je chování, kdy jedinec předstírá nemoci či postižení za účelem hospitalizace. Bohužel, tento herecký výstup stál majitelku mazlíčka 800 liber, v přepočtu přes 23 000 korun.

Zábava - další články

Doporučujeme