Fotografka ubrala snoubencům nadbytečné kilogramy, pár chce vrátit peníze

20. dubna 2020·Zábava·Karolína Stránská

Tato snoubenka tvrdí, že za své peníze dostala více služeb, než žádala. A ne v dobrém. Vše začalo, když Katie najala na Facebooku fotografku pro svou svatbu. Po zhruba 20 reakcích si vybrali s přítelem Tower Photography, kteří jim navíc nabídli focení zásnubní.

“Nepotřebovala jsem zásnubní fotky, ale bylo to součástí balíčku, tak jsme si říkali, proč ne. Vše se zdálo být v pořádku. Smáli jsme se, povídali jsme si,” dodala.

Když však dvojice získala hotové fotky, všimli si, že je něco v nepořádku. “Tohle jsem nečekala! Za pomoci Photoshopu nás upravila, odebrala nám každému tak 15 kilo,” přiznala Katie. “O to jsme se jí neprosili. Docela mě to zranilo. Ukázalo se, že fotky nás dvou nebyly dostatečně dobré.”

Katie kontaktovala fotografku, že by ráda zrušila zakázku a získala zpět peníze. Asi ovšem nečekala, že ta si nebude brát servítky a všem svým sledujícím na Facebooku řekne, co si skutečně myslí.

“To mám za to, že přijímám zakázky od morbidně obézních lidí! Víte, je docela těžké nafotit krásné, romantické fotky, když ti dva nemohou skrze svou váhu dát hlavy k sobě, uvedla fotografka.

Dvojici posléze vrátila peníze, ale nechala si zálohu tři tisíce.

Zábava - další články

Doporučujeme