Třetí díl Devadesátek opět sklidil lavinu pochvaly. Dosud nejlepší díl, shodují se diváci a těší se na další

24. ledna 2022·Zábava·Barbora Turková

Devadesátky (Zdroj: se souhlasem České televize)

V neděli večer byl k vidění třetí díl seriálu Devadesátky. A vypadá to, že kvalita neklesá, ba právě naopak. Tentokrát se řešila přestřelka v klubu Kleopatra a kriminalisté přichází na kloub orlickým vrahům. Diváci jsou opět nadšení, někteří ale nezvládají herecký výkon Ondřeje Sokola.

Třetí díl z minisérie Devadesátky se dostal do své poloviny, celkem se diváci mohou těšit ještě na tři díly. Tentokrát se kriminalisté zaměřili na přestřelku v pražském nočním klubu Kleopatra. Na pozadí se ale hlavní hrdinové stále věnovali vyšetřováním smrti Jiřího Jívy, který byl zabit už v prvním díle. Dostávají se k Ludvíku Černému a postupně i k orlickému gangu. Tomu se ale bude věnovat až příští díl.

Diváci jsou, podobně jako u předchozích epizod, nadšení. V komentářích na sociálních sítích se často objevují výroky, že jde o nejlepší seriál České televize. “Dlouho jsem tak nehltal nějaký seriál, možná mě fascinuje ta divoká doba. Za mě naprostá pecka,” svěřil se jeden z komentujících na facebooku.

View this post on Instagram

A post shared by Česká televize (@ceskatelevize)

Vydařily se i předchozí epizody, ale najde se řada lidí, kterým právě třetí díl přijde nejlepší. “Pro mě zatím nejlepší díl, který navíc přislibuje ještě lepší podívanou v příštím pokračování. Jdu si koupit šnorchl,” narážela jedna z uživatelek na ČSFD na další díl. Někteří si ale stěžují na množství jmen, šťastnější jsou ti, kteří se v tématice orlického gangu trochu vyznají.

Objevili se nicméně i tací, kterým se trojka moc nelíbila. “Tak poprvé se musíme obejít bez Jonáka. Jeho auru má asi nahradit Bořek Slezáček, jenže to je jen obyčejný Rusák bez všeobecného pozadí. Ale pořád platí, že Ondřej Sokol jako nadporučík Tůma, tvářící se, jakoby jedl citróny, naprosto neumí hrát a kazí dojem seriálu,” stěžoval si jeden fanoušek na ČSFD. Nicméně patřil k menšině, většina diváků je nadšená i ze Sokola, který by podle nich měl dostávat více hereckých příležitostí.

 


Zábava - další články

Doporučujeme