Užijte si den plný zábavy s celou rodinou ve Fajnparku!

16. května 2016·Zábava·Redakce

Krásné jarní počasí láká k výletům, procházkám, sportu a aktivnímu trávení volného času vůbec. Mnohdy se ale představy dětí a rodičů výrazně liší. Co teď? Řešením je výlet do Fajnparku!

Sbalte celou rodinu a udělejte si výlet do Chlumce nad Cidlinou. Najdete tu parádní zábavní FAJNPARK, kde se bude bavit celá rodina od nejmenších dětí až po prarodiče. 

FAJNPARK vyrostl na ploše osmi hektarů v bývalém vojenském prostoru.Při jeho budování se tvůrci řídili nejnovějšími trendy.
Pro děti i dospělé jsou ve FAJNPARKU připraveny aktivní i odpočinkové zóny.

Dostanete tu možnost vyzkoušet si mnoho originálních atrakcí, dozvíte se spoustu nového, zasportujete si, odreagujete se. Ale hlavně tu na vás čeká skvělá zábava a spousta zážitků!

Těšit se můžete na v Česku největší trampolínové centrum Hopsálkov, písečná hřiště na plážový tenis a volejbal, vodní a vzduchová děla. Vaši nejmenší si užijí hřiště Miniměsto nebo Dinoprales s pohybujícími se ještěry. Uvidíte spoustu zvířátek: kozy, lamy, ovečky, oslíky a dokonce i klokany. Vyzkoušíte tu třeba i stezku bosou nohou, kde najdete místo k relaxaci.

Ve FAJNPARKU najdete také naprostý unikát. Je jím Joggi jumping! Neběhá se, neskáče se, ale běhoskáče, a to na skoro 70 metrech. Je to druh pohybu, který je podobný chůzi na Měsíci. Vznášíte se a lehce dopadáte. Dopady na podložku tlumí stovky pružin a tak v maximální míře šetří klouby běhoskokana. Joggi jumping je vhodný jako náhrada za klasický běh také pro seniory.

Ve FAJNPARKUv Chlumci nad Cidlinou strávíte den, na jaký bude Vaše rodina dlouho vzpomínat!

 

Zábava - další články

Doporučujeme