Ve filmu Srdce na dlani si poprvé bok po boku zahraje otec a syn, Bolek a Vladimír Polívkovi

19. ledna 2022·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Srdce na dlani. (Foto: se souhlasem CinemArt)

Do kin míří nová komedie od režiséra Martina Horského a producenta Tomáše Hoffmana Srdce na dlani. Diváci se tak mohou těšit na oddechový film plný lásky, který vám na tváři vykouzlí nejeden úsměv. Společnost CinemArt zveřejnila na YouTube klip, ve kterém snímek představuje režisér a herci Bolek a Vladimír Polívkovi.

Tvůrci se při tvorbě snímku drželi hesla, že láska se na věk nebo místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás může potkat. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici nebo v parku. Jednoduše kdykoliv a kdekoliv. Takže pokud věříte na pravou lásku, tak určitě si do diářů poznačte datum 20. ledna, protože v ten den jde do kin film Srdce na dlani. “V komedii se proplétá několik příběhů o lásce, která temperamentně zasáhne do života starších, mladších i nejmladších hrdinů. A zamilují se dokonce i baseti Váleček a Šalina. Věřím, že naše nová komedie udělá divákům v kinech radost a potěší je,” řekl v jednom z klipů na YouTube režisér a scénárista Martin Horský, který má na kontě již úspěšnou komedii Ženy v Běhu.

V hlavních rolích diváci uvidí herečku Elišku Balzerovou, Janu Pidrmanovou, Matouše Rumla, Kristýnu Svarinskou, Veronikou Khek Kubařovou a také syna s otcem BoleslavaVladimíra Polívkovi.

Dvojce společně hrála již v divadle, takže jsou spolu skvěle sehraní. Oba společné hraní těší. Na filmovém plátně budou viděni bok po boku poprvé. “S tátou se mi hraje skvěle, známe se tak dobře, že jen v pohledech se dokážeme perfektně dorozumět a sladit. Jediný problém je v tom, že se na place rozchechtáme, nebo nám aspoň cukají koutky. Jak říká táta, kdybychom spolu chodili do školy a seděli v lavici, tak nás rozsadí,” popisuje Vladimír Polívka.

Podle Boleslava Polívky je snímek natočen v příjemném duchu. “V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,” popisuje herec. Nechme se tedy překvapit, jak se film bude divákům líbit.


Zábava - další články

Doporučujeme