Věčná smolařka se s britským krasavcem líbala před plným sálem lidí! Ti netušili, co je čeká

6. prosince 2022·Zábava·Redakce

Láska nebeská. (Zdroj: se souhlasem Universal Pictures)

Vánoce bez Lásky nebeské? Ani omylem! Tenhle britský film plný skvělých herců je prostě klasika, bez které si Vánoce už nedovedeme představit. A na legendární snímek zavzpomínala v pořaduThe Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later i herečka Martine McCutcheon.

Jako asistentka Natalie začne pracovat u nově zvoleného britského premiéra. Při prvním setkání s ním ze sebe vychrlí hned několik sprostých slov. Příběh premiéra Davida a prostořeké smolařky Natalie je ve filmu Láska nebeská jedním z nejoblíbenějších. A jejich líbací scéna před plným sálem lidí patří k jedním z vrcholů oblíbené vánoční komedie.

Pro herečku Martine McCutcheon šlo o zásadní roli, kterou se jí už pak nikdy nepodařilo překonat. Jejich příběh má happy end, který se odehrál před zraky zaplněného sálu na školní besídce. Tam dojde k vášnivé líbací scéně, hlavní dva aktéři si myslí, že budou mít chvilku klidu. Ale opak je pravdou. Martine se jako Natalie líbá s premiérem, kterého nezapomenutelně ztvárnil Hugh Grant.

Herečka v pořadu The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later nyní prozradila, že v publiku byli „běžní lidé, kteří netušili, že uvidí, jak Hugh Grant líbá nějakou holku. Když se pak poprvé rozhrnula opona a uviděli nás se líbat, byli v šoku. Jejich reakce byla jednoduše úžasná, bylo to přímo magické,” zavzpomínala herečka po letech.


Zábava - další články

Doporučujeme