VIDEO: Exsparťan Kweuke na trávníku řádil a málem napadl vlastního trenéra!

20. srpna 2015·Zábava·Redakce

Pořádný průšvih má v Turecku bývalý hráč fotbalové Sparty Léonard Kweuke. V ligovém utkání sice vstřelil dva góly a otočil zápas, jenže roztržka s vlastním trenérem jej vyjde pořádně draho.

Kweuke hraje v Turecku za tým Rizespor, který na konci zápasu prohrával na hřišti Genclerbirligi 1:2. Pak ale dostali hosté šanci kopat penaltu, ke které se postavil právě obrovitý africký útočník. To se však vůbec nelíbilo jeho trenérovi, který se jej snažil odvolat i za pomoci ostatních hráčů.

Kweuke ale ničeho nedbal, odháněl od sebe spoluhráče a penaltu nekompromisně proměnil. A ihned poté začal křičet směrem k trenérské lavičce. Ani trenér Hikmet Karaman nezůstal chladný a oba muži si na dálku vyměnili několik peprných výrazů a divokých gest. V jednu chvíli se k němu chtěl Kweuke dokonce rozběhnout! 

Vlastního trenéra nenapadl jen díky zásahu spoluhráče Sylvestreho, který kdysi hrával v pražské Slavii. Navíc Kweuke stihl ještě v nastavení zápasu vstřelit druhý gól a celý zápas otočil. Zatím ale není moc jasné, jestli si tím u rozčileného kouče příliš pomohl. 

 

Zábava - další články

Doporučujeme