VIDEO: Macháček jako agent FBI s Dykem za zády. Tenhle film bude pecka!

27. května 2015·Zábava·Redakce

Jiří Macháček jako agent FBI vychovaný českou kojnou a mladý policejní čekatel v podání Viktora Dyka vyšetřují tajemné vraždy kdesi ve středu Evropy. To brzy uvidíte v českých kinech pod názvem Wilsonov.

Komedie, kterou režisér Tomáš Mašín natočil podle scénáře Marka Epsteina, se v kinech objeví až 1. října, ale už teď mohou filmoví fanoušci vidět první ukázku. Prozatím jde jen o upozornění divákům, aby si před představením nezapomněli vypnout mobilní telefony.

Wilsonov má být poctou kultovním českým filmům jako Adéla ještě nevečeřela nebo Tajemství hradu v Karpatech. Děj zavede diváky do počátku minulého století, kdy se starosta jednoho města kdesi ve střední Evropě rozhodl, že jej připojí jako nový stát USA. A pojmenoval ho na počest jejich prezidenta.

V městě ale řádí vrah, na jehož dopadení se najme přímo specialista z FBI, kterého ztvární Jiří Macháček. Provázet jej Viktor Dyk jako policejní čekatel. V dalších rolích se objeví Táňa Pauhofová, Jan Kraus, Luboš Kostelný, Stanislav Majer a Petr Čtvrtníček. 

 

Zábava - další články

Doporučujeme