VIDEO: Muž s nejdelšími nehty je konečně ostříhal! Poprvé po 66 letech

21. července 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube

Ind Shridhar Chillal, neboli muž s nejdelšími nehty na světě, se rozhodl si svou chloubu konečně ostříhat. Dovedla ho k tomu nabídka jednoho newyorského muzea, které mělo zájem nevšední komoditu vystavit. Rozhodnutí pro muže prý bylo těžké, ale je za něj rád.

Shridhar Chillal (82) z Indie si své nehty naposledy stříhal před neuvěřitelnými 66 lety. Za tu dobu narostly do impozantních rozměrů. Po posledním měření to bylo 909,6 cm. Svému hrdému majiteli vysloužily titul muže s nejdelšími nehty na světě a zápis do Guinessovy knihy rekordů. Ještě delší, než všechny ostatní, byl nehet na palci, ten narostl dokonce 197,8 cm.

Chillal si nehty přestal stříhat v roce 1952. Učitelka ho tehdy napomenula, že s kamarádem zlobí, a on jí omylem zlomil jeden z nehtů. Tehdy se na něj obořila, že on nikdy nepochopí, jaké to je starat se o dlouhé nehty. Chlapec to vzal jako výzvu a zhostil se jí výjimečně odhodlaně.

Doslova odřezané rekordní nehty jsou nyní k vidění v Muzeu Ripleyho Věřte nevěřte v New Yorku, kde se o ně nadále budou starat profesionálové a kde je budou udržovat pro příští generace. Každý zájemce si je tam může na vlastní oči prohlédnout.

Zábava - další články

Doporučujeme