VIDEO: Simpsonovi budou pokračovat. Takhle ale žlutou rodinku neznáte!

5. května 2015·Zábava·Redakce

Populární a po celém světě oblíbený animovaný seriál Simpsonovi bude mít nové epizody i v dalších dvou letech. Oznámila to americká televizní stanice Fox, která žlutou rodinku vysílá už od roku 1989!

Stanice Fox oznámila, že vytvoří 27. a 28. řadu oblíbeného kresleného seriálu a celkový počet epizod Simpsonových se tak vyšplhá na 625. Příběh rodinky z města Springfield je přitom nejdéle vysílaným televizním večerním seriálem, v České republice se na obrazovce poprvé objevili v lednu 1993.

Seriál, jehož tvůrcem je animátor Matt Groening, získal už 31 televizních cen Emmy a pro studio Fox už vydělal miliardy dolarů. Kromě toho, že se prodal do zemí po celém světě, plynou vysoké příjmy také z prodeje triček, figurek a od nedávna i stavebnic Lego s oblíbenými hrdiny.

V seriálu během let promluvila řada populárních osobností a účinkování v Simpsonových se stalo jedním z důkazů popularity hudebníků, herců i politiků. V roce 2009 se tam například objevila i česká zpěvačka Markéta Irglová – ona a její partner Glen Hansard tehdy ztvárnili irské zpěváky.

Simpsonovi jsou tak populární, že existuje spousta verzí jejich napodobenin od fanoušků, konkurenčních animátorů i samotných tvůrců, které své postavičky čas od času převtělují do rolí jiných filmových hvězd. Mohli jste je tak vidět jako postavičky z Pána prstenů, z populární stavebnice Lego, ve 3D, nebo jako figurky z plastelíny…

 

Zábava - další články

Doporučujeme