VIDEO: Tahle školačka by přeprala nejednoho chlapa! Po ochrnutí se zbláznila do cvičení

6. února 2018·Zábava·Redakce

Zdroh: Instagram / Demi Bagby

Je jí pouze 16 let, už dnes by ale přeprala mnohého dospělého chlapa. Demi Bagby z Vancouveru jako malá na několik měsíců ochrnula. Tehdy si slíbila, že pokud ještě bude chodit, využije toho naplno. Od té doby se zbláznila do fitness a cvičí třeba 8 hodin denně!

Mladou Kanaďanku Demi Bagby (16) sleduje na jejím instagramovém profilu skoro půl milionu lidí. Založila si ho před třemi lety, když se po tříměsíční paralýze nadchla pro cvičení. V okamžicích, kdy se bála, zda se ještě někdy bude hýbat, si slíbila, že pokud všechno dobře dopadne, bude své tělo využívat na maximum. Během rehabilitací se potom seznámila s CrossFitem, což je trénink posilující celé tělo. Jedná se o propojení gymnastiky, rychlosti i silového tréninku.

Two choices, make moves or make excuses. #EarnedNotGiven

A post shared by Demi Bagby ? (@demibagby) on

Pro toto cvičení se zcela nadchla. Vydržela u něj celé tři roky a tento čas rozhodně nepovažuje za promarněný. Ke cvičení motivuje svým nadšením lidi z celého světa. Mladá studentka sdílí videa, na kterých přímo v ulicích metá salta a cvičí za pomoci pouličních lamp, směje se, tančí a poskakuje. Její téměř ještě dětská radost ve spojení s nesmírným odhodláním a psychickou i fyzickou silou si pak získávají množství příznivců.

S mladičkou Demi však není radno si zahrávat. Dívka s roztomilým obličejem je po letech tvrdé dřiny v perfektní kondici!

Autor: Barbora Oulehle Pisingerová

Zábava - další články

Doporučujeme