VIDEO: Za luxusní dovolenou se zaměstnanci odvděčili rekordním nápisem na pobřeží

12. května 2015·Zábava·Redakce

Jak by se vám líbilo, kdyby Vás šéf vaší firmy vzal na luxusní dovolenou? Tím by asi nepohrdl nikdo. A jeden čínský miliardář nebyl troškař - vzal do Francie 6400 zaměstnanců! A ti se mu odvděčili v zajímavém stylu.

Šéf čínského koncernu Tiens, miliardář Li Ťin-jüan, se rozhodl oslavit 20. výročí založení firmy velkolepě. Polovině svých zaměstnanců, kterých bylo 6400, zaplatil dovolenou ve Francii a za rekreaci v luxusních hotelech v Paříži a na Francouzské riviéře zaplatil přes 20 milionů eur.

Po prohlídce Paříže, kde firma zablokovala 140 hotelů, se Číňané vlaky TGV přesunuli na Azurové pobřeží, kde se ubytovali ve čtyř a pětihvězdičkových hotelech v Monaku a v Cannes. Společnost Tiens vznikla v roce 1995 a podniká v několika odvětvích od biotechnologií a logistiky až po nemovitosti a finance. 

Zaměstnanci se svému šéfovi odvděčili na promenádě v Nice, kde lidé oblečení v modrých a bílých kloboučcích a tričkách vytvořili gigantický nápis “Tiens’ dream is Nice in the Cote d’Azur” (Sen Tiens je Nice na Azurovém pobřeží). Ten aspiruje na zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme