Vojenskou tématiku nechceme. Seriál 1. MISE končí, Prima ho nahradí novinkou ze zpravodajství

25. března 2022·Zábava·Redakce

1. MISE (Zdroj: se souhlasem TV Prima)

Seriál 1. MISE je u konce. Může za to paradoxně válka na Ukrajině. Kdo by se totiž vzhledem k situaci která je, díval na seriál z vojenského prostředí? Televize Prima se proto rozhodla projekt v tichosti ukončit, ale podle deníku Aha! má přijít s náhradou.

Seriál 1. MISE se na obrazovky dostal v srpnu po ukončení seriálu Sestřičky Modrý kód. Někteří herci, kteří se objevili v Sestřičkách, pak plynule přešli i do 1. MISE. Po sedmi měsících a skoro třiceti dílech končí. „Mělo se skončit už dříve, ale kvůli covidu, kdy bylo roztočeno a nedotočeno několik scén, se dotočilo až teď. Povedlo se dokončit čtyřicet dílů, prozradil Aha! zdroj ze štábu.

Seriál by se měl vysílat do konce června. Pak ho nahradí novinka ze zpravodajského prostředí, které by se podle Aha! mělo jmenovat Dobré zprávy. Televize si od něj slibuje, že to bude seriálový hit z neokoukaného prostředí zpravodajství. Navíc v dnešní době není dobrých zpráv nikdy dost. Zároveň by se mělo jednat o počin, který televize plánuje vysílat dlouhodobě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 1. MISE (@1.mise_prima)

Podle deníku Aha! se momentálně staví kulisy. “To se děje jen v případě, že seriál bude mít více než čtyřicet dílů. Pokud je jich méně, tak se to producentům nevyplatí,“ upřesnil zdroj. Jiné seriály stanice Prima ale vedou. Třeba taková ZOO má milion diváků pravidelně. 1. MISI ve středu drtí nesčetněkrát reprízované Četnické humoresky na ČT1 společně s Výměnou manželek na Nově.

 


Zábava - další články

Doporučujeme