Vydejte se do kina, srpen slibuje povedenou nadílku novinek i klasiky

1. srpna 2016·Zábava·Redakce

Srpnové premiéry táhne Star Trek, ale těšit se můžete na digitálně zrestaurované Starce na chmelu nebo kultovní béčko Barbar Conan s Arnoldem!

Tipy na srpnovou návštěvu kina

Matky na tahu

Těšit se můžete na lehkou letní komedii s Milou Kunis v hlavní roli. Příběh? Tři přepracované a doceňované ženy, které se snaží být dokonalými matkami, si jednou řeknou dost. A pak se všechno zvrhne a dámy čeká divoká jízda. Premiéra je 4. srpna. 

Komorná

Režisér Old Boye a Nebohé paní Pomsty Park Chan-wook je opět na scéně. Příběh bestselleru Zlodějka převedl do japonsko-korejských reálií 30. let 20. století jeden z nejvýraznějších jihokorejských režisérů. Čekejte thriller plný zvratů a dávku erotiky k tomu. Premiéra je 11. srpna. 

Star Trek: Do neznáma

Vrací se reinkarnovaná série pod vedením režiséra Justina Linova. Tvůrci nechali zničit celou loď Enterprise. Nečekaně depresivní vývoj příběhu je důsledkem mise, kdy Enterprise rozšiřuje hranice známého vesmíru. Hned za nimi číhá mocná  hrozba. Premiéra je 18. srpna. 

Buchty a klobásy

Pozor! Tohle je první počítačem animovaný film, který je mládeži nepřístupný. Vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci a o tom, co se doopravdy stane, když si je někdo koupí a opustí  prodejnu. Premiéra je 25. srpna. 

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme