Výměna manželek: Náhradní manžel si dá hned první den lahvinku na kuráž

10. února 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Výměna manželek (Foto: TV Nova)

U dalšího dílu reality show Výměny manželek se diváci rozhodně nudit nebudou. První den se náhradní maminka Dáša nepohodne se svým novým manželem Lukášem. Ten se totiž před prvním setkáním značně posilní alkoholem a v dalších dnech bude v pití pokračovat. Bohužel náhradní maminka nepije. Informoval o tom server TN.cz.

Ve středeční Výměně se diváci seznámí s Marií (39), Lukášem (28) a Karolínou (12). Lukáš má problémy s alkoholem a špatně vychází se svou nevlastní dcerou. Na druhé straně žije Dáša (31), Pepa (31) a čtyřletá dvojčata JožkaJuraj. V této rodině jsou děti jako z divokých vajec, a navíc nechodí do školky. Takže náhradní maminka bude trávit celé dny s dětmi a manželem Pepou, který jí děti odmítá svěřit.

Pití a spory budou postupně gradovat

Dáša je abstinentka, bohužel její náhradní manžel Lukáš si alkohol dopřává pravidelně. Na první setkání s novou ženou dorazí už v náladě. To se ale nelíbí jeho nevlastní dceři Karolíně, která se podle serveru TN.cz rozčílí. “Jsi ožralý, je to na tobě vidět! Vypil jsi půlku vodky.”

Situace se v dalších dnech nebude vůbec zlepšovat. Náhradní mamince bude v domě velká zima. Lukáš se tak rozhodne, že naučí Dášu pít, aby jí bylo teplo. “Když je ti zima, tak si musíš dát panáka,” říká v ukázce náhradní manžel. Dáša se ale jen tak zviklat nenechá. Následně se do toho vloží i dcera. “Nech ji na pokoji, Lukáši!”Spory s Karolínou se tak budou dál stupňovat a atmosféra bude postupně houstnout.


Zábava - další články

Doporučujeme