Žena měla na zahradě zabalenou figurínu. Sousedé si mysleli, že je to mrtvola a zavolali policii

17. května 2021·Zábava·Barbora Turková

Ilustrační foto: Zdroj Shutterstock

Nechávat na zahradě figurínu zabalenou do odpadkových pytlů a omotanou lepící páskou není úplně nejlepší nápad. To se stalo i jedné ženě z Bedfordshire, na kterou kvůli tomu sousedi zavolali policii.

Cara Louise se o tom přesvědčila nedávno. “Vracela jsem se domů ze školy, odkud jsem vyzvedávala syna a zrovna z naší ulice odjížděla dvě policejní auta. Ptala jsem se z legrace sousedů, kteří byli venku, co provedli. A ti mi řekli, že policie byla u mě doma, protože hned tři lidé podali hlášení o tom, že mám na zahradě mrtvé tělo,” vyprávěla Cara pro server Fox News.

Nakonec se ale ukázalo, že šlo o jedno velké nedorozumění. Ono “mrtvé tělo” byla totiž figurína z dětské oslavy. “Můj pětiletý syn se na oslavy velmi rád převléká do různých kostýmů. Tentokrát jsme uspořádali večírek s cirkusovým námětem a figurína byla součástí,” vysvětlila. Ne moc vhodně zabalenou figurínu měla na zahradě od listopadu, když ale zahradničila, přesunula ji na viditelnější místo. Pozorní sousedé na ni proto zavolali policii, která celý incident vzala s humorem.


Zábava - další články

Doporučujeme