Žena se pokusila unést cizího kocoura! Zvíře uniklo právě včas

20. června 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Facebook / Nicole Cousins TV

Děsivý zážitek mají za sebou Američan Samuel Forest Evertson a jeho osmiletý kocour Mo. Když se totiž kocour rozhodl trochu venku protáhnout a vyrazil na verandu, objevila se neznámá žena a pokusila se ho unést autem pryč. Zvíře na poslední chvíli uniklo.

Podle Američana je Mo převážně domácí kočka, občas se ale rád projde na čerstvém vzduchu a nikdy s tím nebyl žádný problém. V květnu letošního roku se však stalo něco, co nikdo nečekal. U domu v Nebrasce, kde Evertson s kočkou žije, zastavilo auto, vyběhla z něj žena a kocoura se pokoušela odnést a ujet.

Naštěstí se kocour ženě vysmekl v pravý čas a těsně před tím, než nastoupila, utekl pryč. Žena pak i s neznámou posádkou vozidla odjela dál.

Majitel kocoura se o všem okamžitě dozvěděl, protože mu přišla na mobil SMSka hlásající podivný pohyb na jeho verandě. Než však stačil přijít ke dveřím, vozidlo i s únoskyní bylo pryč. Evertson předal natočené záběry policii a zveřejnil je i na internetu, aby před pachatelkou varoval ostatní chovatele. Nikdo jiný naštěstí podobný incident nehlásil, takže se zřejmě žádná kočka nakonec neztratila.

Podle Evertsona je kocour fyzicky v pořádku, je ale viditelně otřesený. Od incidentu se například nerad chová, je plašší a rozhodně méně důvěřivý.

VIDEO: An attempted cat-napping caught on camera. This woman seen trying to steal a cat off the front porch of a home on 48th and Holdrege yesterday. The cat escaped just in time.UPDATE: the suspect has been caught.

Zveřejnil(a) Nicole Cousins TV dne 10. květen 2018

Zábava - další články

Doporučujeme