Žena se v karanténě pokusila ostříhat svého psa. Zjistila, že je to těžší, než si myslela

18. dubna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: hermioneolivia/Instagram

Řada psích salonů po celém světě byla nucena zavřít své provozovny a někteří páníčci se proto odhodlali ostříhat své miláčky sami. Jak ale zjistila australská influencerka Hermione Olivia, může to být mnohem těžší úkol, než se zdá.

Díky karanténě si teď většina domácích mazlíčků užívá mnohem víc pozornosti, než kdy dřív. O tom, že to však nemusí být vždycky jen k dobrému, by mohl vyprávět roztomilý pomeranian jménem Mash. Ten se stal totiž obětí kadeřnických pokusů své paničky.

Australanka Hermione Olivia nechává svého čtyřnohého miláčka pravidelně zušlechťovat v těch nejlepších psích salonech. To teď ovšem není možné, a když mu proto srst začala přerůstat, rozhodla se chopit nůžek sama.

Znuděná pejskařka ale brzy zjistila, že ne nadarmo svěřují lidé své psy profesionálům. Vytvořit pěkný sestřih je totiž mnohem těžší, než se zdá. Roztomilý Mash se pod jejíma rukama změnil k nepoznání.

Australanka se s výsledkem své práce pochlubila na sociálních sítích a doporučila všem ostatním, aby si raději počkali na profesionály.

View this post on Instagram

Take it from @bossmash and wait until the professionals are back ??✂️

A post shared by HERMIONE OLIVIA. (@hermioneolivia) on


Zábava - další články

Doporučujeme