Žena utratila skoro 6 tisíc za dort poté, co si známá spletla náhodný obrázek se skutečným dárkem

10. září 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Lauren Faulkner/lauzyfaulks

Doba internetu s sebou přináší celou nálož nejrůznějších možností, jak způsobit nedorozumění. Jednou z celkem spolehlivých metod jsou náhodné obrázky. Na sociálních sítích je snadné zaměnit věci, které sdílející sám vyfotil za věci, které jen náhodně našel na internetu. A právě to se stalo jedné matce, která chtěla poblahopřát své známé. 

Virginia Kavanagh měla vždy moc ráda kamarádky své dcery Lauren a brala je skoro jako vlastní. Proto jí přišlo samozřejmé, když měla jedna z nich jménem Beth své osmnácté narozeniny dívce pogratulovat na sociální síti. “Šťastné 18. narozeniny princezno, doufám, že budeš mít krásný den. Vždycky jsme tě měli nejradši! S láskou, VV & Stephen,” napsala žena na sociální síti a své přání doplnila i tematickým obrázkem.

Vybrala si k tomu obrázek dortu ve stylu pohádky Ledové království, na kterém byl nápis “Všechno nejlepší k osmnáctinám, Beth” a velká číslovka 18. Co čert nechtěl, dívka si obrázek špatně vyložila a myslela si, že pro ni Virginia dort skutečně má.

“Panebože, nemůžu tomu uvěřit! Strašně děkuji, Virginie a Stephene! Budu se muset dneska zastavit a trochu si dát,” odepsala středoškolačka a žena začala panikařit.

Protože se cítila příliš provinile na to, aby dívce řekla pravdu, dala se raději do shánění pekařství, které by jí bylo schopné přesnou kopii dortu urychleně vytvořit. A našla. Stálo ji to 200 liber, tedy v přepočtu zhruba 5 700 korun, ale dort měla druhý den a vypadal přesně, jako na obrázku.

Virginiina dcera Lauren po letech celý příběh zveřejnila na sociálních sítích včetně fotografií a všech komentářů. Historka si okamžitě získala značnou popularitu a řada lidí maminku upřímně politovala. Ta pak se smíchem dodala, že její dcera zapomněla napsat, že Beth z dortu nakonec nesnědla ani kousek a nechala ho ztvrdnout u nich doma.

 

Zábava - další články

Doporučujeme