Zkáza Dejvického divadla zklamala diváky: Chtějí zpátky Most! ANKETA

7. března 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: ČSFD

V pondělí 4. března mohli diváci shlédnout první díl další minisérie České televize s názvem Zkáza Dejvického divadla. Seriál startoval v komplikované pozici, jelikož ve vysílacím čase nahradil velice úspěšný osmidílný Most!. A diváci na něj ještě nezapomněli. Chtějí ho místo Zkázy zpátky!

Na stránkách České televize se nyní čas od času objeví příspěvek kolem Zkázy Dejvického divadla, která odstartovala v pondělí večer. Krátký komediální seriál z pozadí Dejvického divadla má mít celkem šest dílů. Někteří diváci ale už teď vědí, že ty další neuvidí.

“Nezaujalo mě to ničím,” napsal například otevřeně jeden divák pod příspěvkem o Zkáze.“Myslím, že se to bude líbit lidem kolem divadla a filmu atd., ale široké spektrum nezaujme,” předpovídá další. Mnozí si navíc myslí,  že by televize udělala nejlépe, kdyby na obrazovky vrátila seriál Most! a natočila další díly.

“Ubohé, laciné, teenegerovsky vulgární, trapné… Dali jsme tomu šanci 1. díl, protože se nám kdysi líbila Čtvrtá hvězda. Ze 3 lidí co to sledovali u jedné televize 1. odpadl v polovině, další 2 se rozhodli vydržet až do konce, u Richarda jsme se smáli … jak je to debilní a trapný… Takže děkujeme za exkurzi, ale nikdy více!” popsal jeden ze zklamaných diváků své dojmy z první epizody.

“Naprostá umělecká hloupost s pár vtipy bez děje, ale účel to splnilo – zasponzorovat toto divadlo z koncesionářských poplatků,” kritizuje další divák, který za celým počinem vidí jen reklamu. Větší kravinu jsem už dlouho neviděl. Zlatý Most! Toto je spíš zkáza ČT!” píše další.

Situaci seriálu nepopiratelně ztěžuje i fakt, že nastupuje právě po velmi úspěšném Mostu!. Mnozí diváci na to upozorňují a nové minisérie se zastávají. “Hlavně to nesrovnávejte s Mostem. Tenhle seriál asi divácky Most nepřekoná, ale rozhodně si myslím, že to bude skvělý seriál,”píše například jeden ze spokojených diváků. “Myslí, že je to slušná náhražka Mostu, trochu z jiného prostředí, ale pobavilo,” souhlasí další.

Navzdory nelehkým začátkům si však první díl našel i své fanoušky, kteří se budou k dalším epizodám rádi vracet. “Zpočátku jsem koukal jako tele na nové vrata, ale postupně jsem se usmíval víc a víc, abych se na konci smál nahlas. Těším se na další díl,” pochválil například jeden z nich nový počin. “Skvělý to bylo! Těším se na další díly! Po Čtvrté hvězdě je to další paráda,” pochvaluje si další.

[totalpoll id=”289187″]

 

 

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme