Znuděná kadeřnice v karanténě si vzala do parády svého přítele. Na hlavě mu vytvořila slavné účesy

2. dubna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / heidileeoley

Kadeřnice Heidi Lee Oley z americké Atlanty byla kvůli koronavirové pandemii nucena zavřít svůj kadeřnický salon. Své vášně se ale úplně vzdát nedokázala, a tak se zaměřila na bujné lokny svého přítele. Postupně mu na hlavě vytvořila celou řadu slavných účesů. 

Kadeřnice Heidi Lee Oley z americké Atlanty byla kvůli koronavirové pandemii nucena zavřít svůj kadeřnický salon. Své vášně se ale úplně vzdát nedokázala, a tak se zaměřila na bujné lokny svého přítele. Postupně mu na hlavě vytvořila celou řadu slavných účesů.

Dodržovat karanténu je sice úkol nelehký, většina lidí ho ale respektuje. To však neznamená, že nám to čas od času neleze na mozek. Kadeřnice jménem Hidi Lee Oley z Atlanty by o tom mohla vyprávět.

Když zůstala po zavření svého salonu doma, přepadla ji po čase nuda a zároveň touha věnovat se opět své vášni. Stříhání, stylingu a péči o vlasy se přece jen byla zvyklá věnovat po několik hodin denně.

Naštěstí v karanténě nezůstala sama. Společnost jí dělá její přítel Geoff Clark, který se uvolil poskytnout jí své kadeře a stát se objektem jejího umění. Heidi tak postupně Geoffovi na hlavě vytvořila celou řadu komplikovaných slavných účesů a s fotkami se pak pochlubili na sociálních sítích.


Zábava - další články

Doporučujeme