Zázračná dieta

23. dubna 2018·Články·Daniela Procházková

Také máte ve skříni už několik let schované malé oblečení, které jste kdysi nosili a sníte o tom, že si v něm ještě někdy vyjdete? Je čas ho oprášit! Protože právě teď máte před sebou klíč k tomu, jak se konečně zbavit těchto protivných kil.

Tajemstvím rychlého hubnutí bez hladu a trápení je takzvaná ketóza. Mnoho vědeckých studií již potvrdilo, že tímto způsobem je hubnutí rychlejší a účinnější.

Ketózy dosáhnete pravidelnou konzumací potravin KetoMIX, které mají snížený obsah sacharidů, vyvážené množství bílkovin, vitamínů a minerálních látek. KetoMIX potraviny tak mohou pohodlně nahradit celodenní stravu a vy už jen spokojeně pozorujete, jak jdou kila dolů a oblečení je volnější a volnější.

Budete překvapení, jak je to jednoduché

Dietu můžete zahájit už dnes, a to hned následujícím jídlem. Záleží jen na Vás, kterou KetoMIX potravinu si vyberete. V nabídce jsou koktejly, omelety, kaše, polívky – a to vše v několika příchutích. Navíc k dietě můžete přidávat zeleninu a oříšky.

Výhodou diety je, že jídelníček nemusíte složitě plánovat. Všechny KetoMIX potraviny mají totiž téměř stejné nutriční hodnoty. Je tedy jen na vás, jak je během dne zkombinujete.

Nejenže zhubnete

To, že se zbavíte nadváhy, není jediným pozitivem diety. Dieta vás naučí snídat, jíst každé 3 hodiny, dodržovat pitný režim, vyhýbat se nadbytečnému přijmu sacharidů a také zvýšit příjem zeleniny. A díky tomu pro vás bude snadné, udržet si vytouženou štíhlost už navždy.

Více na http://frekvence1.ketomix.cz/f1/

 

Články - další články

Doporučujeme