Žena sdílela skvělý tip. Jak na jednom plechu upéct naráz tři pizzy

23. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Shutterstock.com)

Určitě se vám stalo, že když jste si ohřáli pizzu a chtěli jste počkat na ostatní, tak postupně chladla a tvrdla. Když se konečně připojili ostatní, tak byla už nekonzumovatelná. Jedna maminka na sociálních sítích sdílela zajímavý tip, jak upéct tři mražené pizzy naráz v jedné troubě a dokonce vám tam zůstane prostor na hranolky. Informoval o tom na svých stránkách Mirror.co.uk.

Většina rodin má k dispozici jen jednu troubu a pokud si chce celá rodina dát na večeři mraženou pizzu, tak všechny naráz bohužel neupečete. Mladá žena našla řešení a s tímto problémem v kuchyni nadobro skoncovala. “Mamča tip! Upečte tři pizzy na jedné mřížce,” popsala nadšeně svůj příspěvek.

Všechny tři pizzy, ještě zmrzlé rozkrojí na půl a vyskládá je na jeden plech. Tímto trikem tak dostala prostor pro hranolky, které si s rodinou obvykle k pizze dávají. “Pizza se lépe krájí a stačí ji jen dobře uspořádat. Zbyde volná police i na hranolky,” napsala žena k příspěvku.

Maminka okamžitě zveřejnila příspěvek na sociální síti Facebook, kde se dočkala obrovského ohlasu. “Bože, proč mě to nikdy nenapadlo, skvělý tip,” napsal jeden z uživatelů pod příspěvek. “Tak snadné,” dodal další.

Foto: Facebook Family Lockdown Tips & Ideas)


Články - další články

Doporučujeme