Ženu už nebavilo, jak ji v posteli utlačují manžel a děti. Pořídila si proto »maxilůžko«

20. února 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Bored Panda

Útlak v posteli pocítil asi každý, kdo má rodinu. Bohužel právě kvalitní spánek je to, čeho se rodičům často nedostává a co je přitom pro jejich energii tak důležité. Dvojnásobná maminka Natalie Pavitt se rozhodla vyřešit věčný souboj o místo po svém: pořídila si maxipostel, do které se vejde celá rodina.

Není nic hezčího, než sdílet lůžko se svými milovanými. Usínat a probouzet se v objetí, cítit tlukot srdce a vědět, že jsou všichni v bezpečí… Občas se ale z milé idylky velmi snadno stane souboj skoro na život a na smrt. Pokud máte v posteli více než jedno a dítě a současně i svou drahou polovičku, je skoro nemožné ustlat si pohodlně bez toho, aniž by vás do zad či jinam píchal něčí loket nebo koleno.

Dospělí i děti sebou navíc ve spánku pěkně melou, hází rukama na všechny strany, chrápou, mumlají, slintají a kradou vám peřinu i polštáře.

Není divu, že se někteří lidé rozhodnou v zájmu vlastního spánku zavést oddělená lože a se svým partnerem chodí spát odděleně. Tohle řešení ale pro ženu jménem Natalie Pavitt nepřipadalo v úvahu.

Natalie je maminkou dvou dcer, které jí do postele lezou velmi rády, a současně je také zvyklá usínat na dvoulůžku vedle svého partnera. Aby se v noci aspoň trochu pohodlně vyspala, rozhodla se pro skutečně originální řešení.

Namísto scén a hádek totiž do ložnice pořídila maxipostel, do které se v případě potřeby vejdou úplně všichni.

Žena si ve slevě na internetu objednala pár stejných postelí od firmy Bed Center. Nábytek jí doručili i s matracemi a vším, co bylo potřeba. Celkem i s dopravou zaplatila 440 liber, tedy v přepočtu něco přes 13 tisíc českých korun. Kdyby si přitom podobné lože nechala dělat na míru, utratila by podle svých slov nejméně 60 tisíc korun.

Postel má na šířku bezmála tři metry a pohodlně se do ní vejdou čtyři průměrně velké dospělé osoby. S novým lůžkem tak o pohodlí Natalie určitě nouzi mít nebude.

 


Články - další články

Doporučujeme