A s milenkou je šmitec! Agentura přišla s bizarní službou na ukončení nevěry

31. března 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Máte doma nevěrníka? Nechcete ho ale doma držet svázaného? Nebojte, jedna agentura má pro vás řešení, ač lehce bizarní.

Vítejte v Japonsku, zemi, kde si můžete pronajmout člověka na téměř vše. Ať už potřebujete cokoliv, je dost pravděpodobné, že se najde někdo, kdo tuto službu za poplatek poskytne. Na seznam si nyní můžete připsat i spravování vztahů díky soukromé investigativní společnosti Ginza Ladis 1. Ta totiž pronajímá herce, kteří se spřátelí s vaším záletníkem, či vaší záletnicí a rozmluví jim jejich nevěru, informoval deník Daily Mail.

Vynecháme-li bizarnost celé situace, jedná se o skutečně propracované schéma. Za nemalý poplatek dá totiž firma dohromady komplikovaný filmový scénář, aby se ujistili, že jejich herci uspějí v rozbití vztahu s bokovkou.

Nejprve si o vašem partnerovi či partnerce vyhledají potřebné informace, jejich koníčky a záliby, a poté vyšlou do terénu nového “kamaráda”, který bude navštěvovat stejné akce, aby se tak dostal do jejich blízkosti. Pokud vaše drahá polovička nemá žádné zájmy, nevadí. Herci vám do schránky budou dávat letáčky s pozvánkami na různé akce a vytvoří tak uměle příležitost k setkání. Tento plán je rozvržen na 240 dní, nejedná se tedy rozhodně o rychlé řešení, ale stojí to za to. Nebo ne?

Životní styl - další články

Doporučujeme