Chcete inspiraci na nová předsevzetí? Vyhněte se těmto typům milenců!

31. prosince 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Zhubnout, přestat kouřit, udělat si pro sebe víc času, naučit se francouzsky... už vás nebaví klasická předsevzetí, o kterých stejně víte, že je porušíte, ještě než kalendář otočíte na měsíc únor? Zkuste něco nového, co by vás možná ani nenapadlo, a přitom se to opravdu hodí! Vyhněte se těmto typům milenců a zklamání ze sexu se vám v roce 2023 vyhne. Seznam přináší web Dáma.

Minutový milenec

Jednoduše, tento muž bude se vším hotov ještě dřív, než vy vůbec začnete. Nejhorší je, že je to pro něj velice citlivé téma, o kterém se vlastně vůbec nechce bavit. A většinou se ještě rozčílí, když o tom začnete mluvit vy.

Úchylný milenec

Není nic špatného na tom, když posouváte hranice své sexuality do všech stran. Nemůžete říct, že se vám něco nelíbí, pokud to nezkusíte, ale každý z nás má jisté meze, které není schopen překročit. Pokud vám do ložnice vtrhne milovník všech možných libůstek, které hraničí s vaší představou únosnosti, pak je zaděláno na dost nepříjemnou situaci.

Emocionální milenec

To je chlapík, který v sobě má tolik lásky, kolik mu chybí sebevědomí. Udělá pro vás v posteli první poslední nehledě na vlastní potěšení, ale bude se také neustále ujišťovat, jestli se vám vše, co právě dělá, líbí a jestli jste spokojená. Je možné, že nakonec dojde i na slzy.

Milenec s božským komplexem

Tam, kde v předchozím případě sebevědomí nebylo dost, tady ho je zase až moc. Jsou muži, kteří si o sobě myslí, že jsou bozi, kteří se nějakým způsobem octli na zemi. Mají pocit, že byste měla děkovat, že máte to privilegium. Je to ovšem spíš za trest, je mu vlastně úplně jedno, s kým v té posteli je a jestli jeho názor na to, že je ztělesněný bůh, sdílíte.

Milenec sběratel

Spí s každou, která je ochotná s ním jít do postele. Má sex jako sport a je přesvědčen, že čím vyšší číslo zářezů na pomyslné pažbě, tím větší borec je. Jediné, čím pro něho jste, je číslo, sbírá jedno za druhým a je mu jedno, jaký výkon předvede, vy nejste nic než další skalp.

Milenec pečlivka

Pěkně voní, je čistý a nažehlený, ale nakonec zjistíte, že od tohohle chlapa rozhodně nemůžete očekávat, že z vás serve šaty a praští s vámi na postel. Tenhle si šaty sundá a složí je úhledně na hromádku, zkontroluje prostěradlo, jestli je čisté a pořádně natažené, a dříve než začne hladit vás, uhladí polštáře. Po sexu okamžitě skočí do sprchy, a jestli se k němu hodláte tulit, měla byste se osprchovat také.

Neunavitelný milenec

“Promilujem celou noc…” to zpíval Janek Ledecký v jedné ze svých největších hitovek a jistě na začátku vztahu nebo tehdy, když jiskry a chemie lítají vzduchem jako bláznivé, tak to jde. Pokud máte mnohem menší sexuální apetit než tento milenec, se kterým se ocitnete v posteli, je to velký problém. Párkrát se přemůžete, ale nakonec to skončí fiaskem.


Životní styl - další články

Doporučujeme