Co nás čeká v roce Opice? Rok 2016 podle čínského kalendáře bude vzrušující!

2. února 2016·Životní styl·Redakce

Podle čínského kalendáře vstoupíme příští týden do roku Opice. Opice je znamení chytré, láskyplné, ale i nevypočitatelné. Co nám Opice chystá na rok 2016?

Zdraví

Fyzicky na tom budeme dobře. Psychikou rok 2016 zamává. Bude to jednou dole a jednou nahoře. Pomůže, pokud si zachováme optimismus a jasnou mysl. V roce Opice nás čekají možná i nové cesty, které budou třeba lepší, než ta stávající. Všechno je to v hlavě, i naše zdraví. Myslete pozitivně!

Vztahy

V minulosti většina z nás nestála o pevné vztahy. Letos se to změní, vrátí se láska. Rok opice nebude přát románkům na jednu noc, ale spíše pevným poutům. Přibude svateb i nově narozených dětí. Buďme k sobě upřímní, mluvme o svých citech a změna se dostaví. Pokud něco slíbíme, dodržme to. Jinak se nám nesplněné sliby vrátí jako bumerang!

Sex

Letos bude vítězit věrnost a čestnost. Sexualita odráží naše vztahy a ty odrážejí nás samotné. I ti největší záletníci by si měli uvědomit, co jsou v životě pravé hodnoty.

Práce

Bude to fofr. Čeká nás aktivní a proměnlivý rok. Na úspěch se mohou těšit vědci a umělci. Podnikatelům vyjdou neuskutečněné plány. Měli bychom být ale v pozoru, opatrní a zapomenout na zbrklá rozhodnutí. Budeme mít dost energie a změny využijeme ve svůj prospěch. Jen to chce opět pozitivní myšlení.

Peníze

Opice nerada zbytečně utrácí. Nezodpovědné potrestá, ale ti, kteří budou hospodařit chytře, se dočkají zlepšení v oblasti financí. A pokud nebudeme myslet sobecky jen na sebe a pomůžeme potřebným, vyděláme dokonce spoustu peněz.

Cestování

Ve světě panuje teď neklidná politická situace. Bojíme se dalších teroristických hrozeb. Letos se budeme držet spíše doma. Alespoň objevíme nová místa. V Česku je přece krásně. Případné zahraniční cesty je třeba si dobře rozmyslet!

Třeba se v roce 2016 rozsvítí i politikům!

A v roce 2016 budeme rozhodně držet palce našim olympionikům.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme