Čtyřnohý hrdina! Pes zachránil z hořícího domu roční holčičku

5. března 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Na tenhle okamžik tahle rodina z Detroitu nikdy nezapomene. Poté, co jejich dům zachvátil požár, málem přišli o svou roční dceru. Jenže čtyřnohý Blue neváhal, do domu se vrátil a holčičku zachránil. Informaci uvedla televize Fox News.

Minulý týden zachvátil dům Janet Kelly z amerického Detroitu a její rodiny požár. V tu chvíli se v domě nacházel jen strýc, dvě děti a pes Blue. Muže a starší z dcer se podařilo zachránit, roční Chantal ale z neznámých důvodů zůstal uvnitř domu. A v tu chvíli se na scéně objevil čtyřnohý Blue.

Ten se vrátil zpět do domu. Věděl, že moje nejmladší dcera si pořád hraje v ohrádce. Hasiči se ho nejdřív pokoušeli chytit, ale pak jim došlo, co dělá,“ řekla o svém psovi a jeho záchranné misi matka dítěte Janet Kelley. Ta si je jistá, že její dcera žije jen díky obětavému chování jejich mazlíčka. Požár mělo podle informací způsobit dítě z vedlejšího bytu. 

Kelly a její rodina ale kvůli němu přišli o své věci a bydlení. To jim sice na pár dní zajistil Červený kříž, ale nový byt si nemohou dovolit. Společně teď všichni žijí v dodávce, což je pro ně zatím jednoznačná varianta. Kdyby šli totiž bydlet do azylového domu, kříženec Blue by musel do útulku, což je pro rodinu, vzhledem k jeho statečnosti, tabu. Rodina tedy doufá, že jim pomohou dárci.


Životní styl - další články

Doporučujeme