Dámský klub: Berete si domů drobnosti z hotelů a restaurací?

21. května 2015·Životní styl·Redakce

Reklamní mýdlo, šampon, sada plastových příborů. Vozit si takové "suvenýry" z dovolených není nic zvláštního. Existují ale i jedinci, kteří neváhají a domů si s sebou zabalí třeba i hotelový župan. Patříte mezi ně i vy nebo se vám to naopak příčí? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Sběratel reklamních předmětů

Takový člověk si z restaurace nosí většinou ubrousky nebo cukříky, které se dávají ke kávě. Z hotelů pak jsou nejlepšími suvenýry malá mýdla, leštítka na boty a  jednotlivě balené vlhčené ubrousky. Někteří svou touhu ale neovládnou a přibalí si s sebou domů i to, co by mělo zůstat v hotelu či restauraci.

Mít hezkou sbírku různých druhů skleniček nebo množství ručníků s logem hotelu je sice zajímavým suvenýrem, ale kdyby si takové suvenýry bral domů každý, provozovatelé hotelů a restaurací by nestíhali doplňovat zásoby. V některých případech se dá takový čin posoudit jako krádež. Může se ale jednat i o kleptománii.

Vášnivý cestovatel a gurmán

To, že vám v hotelu dávají propagační předměty vás nevzruší stejně jako možnost vzít si z restaurace spoustu reklamních vzorečků marmelád. Na dovolené jste proto, abyste sbírali nové zážitky a ne další cetky do bytu. V restauraci si pak raději vychutnáte skvělé jídlo než požitek z odcizení toho, co vám možná ani nenáleží.

Do které skupiny se řadí moderátorky dámského klubu?

Markéta: Mně to připadá takové zvláštní. Mám divný pocit, i když v hotelu použiji krémy a šampón, který je pro mě připraven. Natož, abych si mejdlíčka brala domů. Tedy to nedělám.

Aneta: Děda byl námořník a byl velkým milovníkem pivečka, takže ze všech kontinentů, států a zemí vozil půllitry. Dost se jich za ta léta rozbilo, ale pořád jich ještě máme dost. A jsem ráda, že to děda dělal, alespoň na něj mám o další vtipnou vzpomínku víc 🙂

A jak jste na tom vy? Pojďme si o tom popovídat už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme