Dámský klub: Co jsou ideální dárky pro vaše nejmenší?

16. listopadu 2015·Životní styl·Redakce

Odpověď je jednoduchá: ideální dárek je ten, který obdarovanému udělá opravdu velkou radost. V dnešním Dámském klubu probereme vaše konkrétní vánoční tipy.

Interaktivní zázraky

Obchody mají v nabídce velkou spoustu interaktivních hraček. Vydávají různé zvuky, děti dokážou skvěle zabavit a díky nim někdy o svých ratolestech nevíte i na více hodin. Interaktivní hračky se vyrábí už pro ty nejmenší, ale také pro školou povinné. Pokud vám nevadí, že vám doma bude něco opakovaně hrát, troubit nebo křičet, zkuste dítku pořídit interaktivní dárek. Jen počítejte s vyššími náklady.

Léty prověřená klasika

Pro miminko pod stromeček nemusíte pořizovat nic. Ti nejmenší si často vystačí s běžným vybavením domácnosti. Lžičky, dřívka, cokoli co cvaká, bouchá a dá se ocucat, to jsou nejoblíbenější hračky pro batole. U starších dětí pak můžete zapátrat v paměti a pořídit to, co dělalo radosti vám a s čím jste si nejvíc vyhráli.

Nejdřív ale nenápadně sondujte, jestli se to vašemu dítku bude líbit. Každý má jiný vkus, ale hlavně jiné touhy. Proto raději upusťte od svého nápadu a obdarujte ho tím, co si přeje.

A jaký mají názor na dárky pro děti moderátorky Dámského klubu? Čím by je obdarovaly?

Markéta: Cokoli, co je trošku rozvine. Pastelky, modelíny nebo  tvůrčí hry se mi docela osvědčily.

Aneta: Něco pro radost, něco praktického a co se počtu týče, tak bych dávala méně dárků, nežli více, ať to můžu stupňovat a postupně navyšovat. Rozhodně jsem proti tomu dávat malým dětem milion dárků, opravdu to nevnímají a ničeho si pak neváží. Stačí jen splnit jedno z přání a je to 🙂

Čekáme i na vaše názory. Už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme