Dámský klub: Jaké jsou nejhorší mužské a ženské zlozvyky?

6. května 2015·Životní styl·Redakce

Nikdo není dokonalý. To je stará pravda, které nahrává fakt, že každý z nás má nějaký zlozvyk. My se zamyslíme nad tím, jaké jsou nejčastější zlozvyky mužů a jaké zlozvyky mají ženy. V Dámském klubu na Frekvenci 1!

Mužské slabiny

Muži mají to štěstí, že my ženy jsme nadmíru tolerantní a většinou i poměrně trpělivé. Proto stále dokola uklízíme spodní prádlo ze země, dáváme dolů záchodové prkénko a tolerujeme i to, když jim po návštěvě hospody zůstane na pár hodin ve slovníku návykové slůvko „vole“. To jsou jedny z nejčastějších mužských zlozvyků. Sportovní fandové mají navíc často ve zvyku odplivnout si mezi zuby.

Ženské zlozvyky

Jsme křehké jako květinky a ačkoli se snažíme působit dokonale, máme své slabé stránky. Když někam jdeme, trvá nám vypravování občas až neuvěřitelně dlouho. Kabelku máme sice jako doplněk, ale především zastupuje funkci krosny – najdete v ní všechno! Když máme něco na srdci, dokážeme to rozebírat do detailu a hlavně hodně dlouho. A často jsme tak upovídané, že nepustíme druhé ke slovu. Ale věříme, že i to na nás máte rádi.

Jaké zlozvyky vadí moderátorkám Dámského klubu?

Markéta: Za záměrné praskání kloubů bych zabila kohokoli. Také je moc príma kousání rtů, loupání si laku na nehtech a u mužů považuji za odporné odplivávání si.

Aneta: Těch jeeee, že škoda mluvit :-). Ale když někoho milujete, tak některé zlozvyky nevnímáte jako špatné, ale roztomilé. A ty, co vás štvou, tak láskyplně přehlížíte. No, když přestanete milovat, tak jsou ty zlozvyky většinou hlavním důvodem rozchodu. Takže je vlastně jedno, jaký zlozvyk máme či nemáme :-).

A jaké máte zlozvyky vy nebo vaše drahá polovička? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme