Dámský klub: Jaké jsou vaše nejoblíbenější letní sporty?

5. června 2015·Životní styl·Redakce

Rtuť teploměru konečně stoupá, venku je krásně a když je čas a chuť, možná se věnujete nějakému sportu. V Dámském klubu se ptáme na váš nejoblíbenější letní sport.

Spalování tuků na vzduchu

Outdoorové sporty jsou u nás velice oblíbené. Když se k tomu navíc přidá dobré počasí, je to skvělé! V posledních letech si Češi oblíbili in-line brusle a badminton. Takovou dlouholetou klasikou je jízda na kole, tenis a fotbal. Když Češi vyráží do parku, čím dál častěji si s sebou berou pétanque nebo alespoň létající talíř. 

Halové sporty

U těchto sportů je sice možnost provozovat je venku, ale jsou jedinci, kteří preferují pohodlí pod střechou. Plavání je jedním z nich. Dáte si pár bazénů a jdete domů? Pak chápeme, že fakt, že se můžete kochat okolní přírodou pro vás není směrodatný. V hale můžete hrát celoročně i tenis, což oceňují také ti, kteří jsou neradi okukování kolemjdoucími v případě otevřených kurtů. Podobně jsou na tom i ti, kteří hrají badminton.

A jaké letní sporty preferují moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Já miluji léto všeobecně, takže asi letní lenošení, pétanque, cyklistiku – max. ovšem 5 km po rovině na nejbližší pivo a ráchání se v moři na všechny způsoby.

Aneta: Myslíte na koukání nebo dělání? Protože ráda koukám na tenis a atletiku. No a jinak ráda chodím, plavu a plážuju 🙂

A jaké letní sporty máte nejraději vy? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme