Dámský klub: Jaké vtipné zážitky jste si přivezli z dovolené?

17. června 2015·Životní styl·Redakce

Je tu čas dovolených, kdy se lidé vyrážejí rekreovat. Z dovolených většinou přijíždíme s odpočinutým tělem a někdy i s vtipnými zážitky. Těm se právě budeme věnovat v Dámském klubu.

Parta na tahu

Když jede na dovolenou větší skupina lidí, kteří se ještě navíc mají v oblibě, pak o humorné situace nebývá nouze. Pokud si tam navíc dáváte po večerech vínko, pak je většinou ještě veseleji. Takovou dovolenou si možná užijete plnými doušky, skvěle se odreagujete, ale po fyzické stránce si budete muset dát 

Rodinná klasika

Táta, máma, dítě nebo děti – to je takové základní složení české rodiny, která vyráží na dovolenou. I v takových případech o humorné situace nebývá nouze. A pokud vám samotným vaše dovolená nepřišla zábavná, pusťte si film Účastníci zájezdu. U něj se rozhodně pobavíte a možná se v některých situacích i poznáte. 

A jak jsou na tom s vtipnými zážitky z dovolených moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Jednou jsem s tetou kouřila na balkoně, pak jsme popelník vysypaly do koše a ten následně blafnul. Všimly jsme si toho až při odchodu z pokoje. A pak jsem taky jako malá prodávala v Bulharsku turistům světlušky a docela dost jsem tehdy vydělala :o)

I vy se nám pochlubte s vtipným, dovolenkovým zážitkem – už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme